Snijden

Lochten & Germeau biedt een digitale zaagservice voor panelen.

We beschikken over een digitale zaagmachine die een hoge precisie garandeert in combinatie met een hoge uitvoeringssnelhed en de mogelijkheid om de gezaagde stukken te labelen (met afmetingen, referenties enz.)

Aarzel niet om bij uw aanvraag uw afmetingslijst door te sturen. Ons computerprogramma zorgt voor het optimaliseren van uw elementen in de uit voorraad leverbaar paneelformaten.

Als je zelf het zaagwerk optimiseert, moet je rekening houden met een bladdikte van 5 mm per zaagsnede. Houd ook rekening met de haaksheid van het paneel. Het is waarschijnlijk dat onze zaagparameters zullen verschillen van die in uw software. Het is altijd het best om ons te raadplegen voordat je het aantal panelen bevestigt dat nodig is voor je project. Vergeet tot slot niet om rekening te houden met de nerfrichting van het paneel. Vergeet niet rekening te houden met de richting van de vezels op het paneel (meestal parallel op de lengte van de panelen).

Houd tenslotte rekening met de eventuele dikte van de kantbekleding die u aan de randen van de panelen gaat lijmen.

Natuurlijk kunnen we ook een of twee panelen onmiddelijk (indien mogelijk) zagen op onze standaard verticale manuele zaagmachine.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.