Gipsvezel - Fermacell

Gipsvezel - Fermacell

FERMACELL-producten zijn gemaakt van gips en cellulosevezels uit het recyclingproces voor oud papier. Deze twee natuurlijke grondstoffen worden gemengd en vervolgens onder hoge druk samengeperst om vaste platen te vormen zonder enig ander type bindmiddel. De verkregen platen worden gedroogd, geïmpregneerd met een waterafstotend middel en vervolgens in de vereiste formaten gesneden.

Producten getest en eco-gecertificeerd als onderdeel van de biologische studie van gebouwen, de voordelen van Fermacell-platen zijn: Milieuvriendelijk - Stabiel onder druk- Ongevoelig voor schokken - Brandbeveiliging tegen een betaalbare prijs – een effectieve geluidsisolatie - overal inzetbaar.

Voor scheidingswanden en plafonds bieden we uit voorraad platen aan met rechte randen en verdunde randen in het bijzonder in 10 en 12 mm, evenals de Firepanel-plaat in 15 mm. U vindt hier ook alle accessoires die nodig zijn voor de afwerking.

Naast de standaard 20 mm dikke vloerplaten bieden wij ook vloerplaten met isolatie uit houtwol en mineraal wol, evenals het Powerpanel H2O-assortiment. Natuurlijk is het hele assortiment Fermacell-producten op bestelling verkrijgbaar.